Invitație Conferința Națională de Nutriție Clinică Pediatrică​

INVITAȚIE

Stimați colegi,

Într-un context în care știința evoluează rapid și în care sănătatea pediatrică este esențială și devine din ce în ce mai complexă, avem onoarea de a vă invita la evenimentul național dedicat nutriției clinice pediatrice.

Contact Președinte S.R.G.H.N.P.

Conferința Națională de Nutriție Clinică Pediatrică

- cu participare internațională -

Vă invităm să vă alăturați unui eveniment multidisciplinar, dedicat profesioniștilor determinați să își actualizeze cunoștințele și să își perfecționeze pregătirea.

Acest eveniment se adresează atât medicilor specialiști (în gastroenterologie, hepatologie, nutriție, neonatologie, neurologie, nefrologie, diabetologie, endocrinologie, oncologie etc.), cât și medicilor rezidențimedicilor de familie și tuturor cadrelor medicale interesate.

Workshop-uri, hands-on, cursuri precongres

Cu sesiuni aplicate pentru medicii rezidenți, medicii specialiști și asistenții de specialitate.

Sesiuni științifice de nutriție clinică

Sesiuni științifice cât și practice pentru majoritatea specialităților pediatrice, sesiuni dedicate medicilor de familie, dieteticienilor autorizați, medicilor rezidenți.

Dialoguri cu experți

Aveți șansa de a interacționa cu unele dintre cele mai respectate nume în pediatrie și nutriție pediatrică, atât din România, cât și din străinătate.

New way of Networking

Conferința va oferi oportunități diverse de interacțiune cu colegii și partenerii prezenți prin intermediul evenimentelor speciale, zonei expoziționale, pauzelor de cafea și a cinelor de lucru, precum și prin intermediul unei platforme sociale cu circuit închis disponibilă în aplicația evenimentului.

De ce să participați?

Aveți oportunitatea să aflați cât mai multe noutăți din domeniu, să împărtășiți bune practici și să vă conectați cu colegi care au aceeași pasiune pentru sănătatea copiilor. 

Participarea dumneavoastră contează! Prin prezența și contribuția dumneavoastră, veți ajuta la formarea unui viitor în care fiecare copil are acces la cele mai bune practici nutriționale.

Vă promitem trei zile de conținut intens, interacțiuni valoroase și oportunități de networking într-un cadru profesionist și în același timp prietenos.

Doar împreună și doar prin acest tip de evenimente dedicate putem să ne îndeplinim promisiunea de a avea grijă de sănătatea copiilor noștri în cel mai bun mod.

 

Cu speranța că ați adăugat deja evenimentul în agendă și că ne vom întâlni în număr cât mai mare, vă salut cu deosebit respect,

Dr. Alexandru Pîrvan 
Președinte SRGHNP

X